Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı

Düzce Üniversitesi, 2023 YKS sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından, üniversite ve bölüm tercihlerinde bulunacak öğrencileri bilgilendirmek amacıyla düzenlediği “Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri” ile yine önemli bir hizmete imza attı.

Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri Başladı
26.07.2023 - 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
360

“Yapacağın Tercihle Geleceğine Değer Kat”

“Yapacağın Tercihle Geleceğine Değer Kat” temasıyla, Konuralp Yerleşkesi, Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde Düzce Üniversitesi, aday öğrencileri yalnız bırakmadı.

Düzce Üniversitesi Hakkında Merak Edilen Tüm Soruların Cevaplarına Ulaşma İmkanı

Üç gün süresince; Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokulları, Meslek Yüksekokulları, ön lisans, lisans ve yüksek lisans programları başta olmak üzere Düzce Üniversitesi akademisyenleri tarafından yapılacak tanıtım ve bilgilendirme ile öğrenciler, Düzce Üniversitesi hakkında merak ettikleri tüm soruların cevaplarına ulaşma imkanı elde edecek.

Doğru Üniversite ve Bölüm Tercihi

Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde konuk öğrencilere, eğitim görmek istedikleri akademik birimleri de ziyaret etme olanağı sağlanacak. Donanımlı ve tecrübeli Düzce Üniversitesi akademisyenlerinin yönlendirmeleriyle, doğru üniversite ve bölüm tercihi, kariyer planlaması ve gelecek tasarımıyla ilgili yol gösterici bir hizmet öğrencileri bekliyor.

 

Düzceli Ailelere ve Öğrencilere Önemli Bir Hizmet

Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri’nde tanıtım stantlarını ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzceli ailelere ve öğrencilere önemli bir hizmet sunduklarını ifade ederek emek veren akademik ve idari personellere teşekkür etti. Ziyarete, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ve Genel Sekreter Yardımcıları Öğr. Gör. Hüseyin Aydın ile Mehmet Kütük de eşlik etti.

“Yeni Nesil Bir Üniversite Olarak Yeni Öğrencilerimizin Heyecanını Yaşamaktayız”

Kazanılan başarıların, Düzce Üniversitesi’nin öğrencilerine verdiği eğitim kalitesini de gösterdiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, “Üniversitemiz; rekabetin yoğun olarak yaşandığı akademi ve iş dünyasında öğrencilere avantaj sunacak ve rakiplerine karşı onları bir adım öne taşıyacak eğitim ve uygulamaları hayata geçirmektedir. Yeni nesil bir üniversite olarak yeni öğrencilerimizin heyecanını yaşamaktayız.” diyerek tercih döneminin hayırlı olmasını temenni etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız