MEZARLIKLARDA HUMMALI ÇALIŞMA

Düzce Belediyesi sorumluluk alanındaki mezarlıklarda çalışmalarını sürdürüyor. Mezarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra mezarlıklarda parsel kısımlarının düzenli şekilde bölünmesi için bordür örme işlemi yürütülüyor.

MEZARLIKLARDA HUMMALI ÇALIŞMA
11.08.2023 - 18:08
Kaynak: Haber Merkezi
184

Düzce Belediyesi 56 mahallede bulunan 61 mezarlıkta çalışmalarına devam ediyor. Mezarlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılan temizlik ve bakım işlemlerinin yanı sıra ekipler, mezarlık alanlarında yer alan parsellerin düzenli ve estetik şekilde bölünmesi amacıyla bordür çalışması başlattı. Daha önce parsel sahiplerinin kendi imkanları ile yaptığı duvar, tel, çit vb. gibi uygulamaları kaldırarak mezarlıklarda düzenin sağlanması amacıyla Düzce Belediyesi imkanları ile tek tip bordür örme çalışmaları farklı noktalarda sürdürülüyor. Mezarlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde mezarlıkların tek tip ve düzenli şekilde düzenlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar süreç boyunca ihtiyaç olan her noktada bordür çalışmaları devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız