OĞUZHAN AYDOĞAN DÜZCESPOR'DA

Düzcespor, yeni transferi Oğuzhan Aydoğan ile sözleşme imzaladı. Düzcespor Kayyım Heyeti Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Bonservis bedelsiz, tam da bizim ihtiyacımız olan bölgeye aradığımız kriterlerde kardeşimiz tabiri caizse cuk diye oturdu. Düzcespora hayırlı olsun.” dedi.

OĞUZHAN AYDOĞAN DÜZCESPOR'DA
15.08.2023 - 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
175

Düzcespor’un yeni transferi Oğuzhan Aydoğan, bugün resmi imzayı atarak kulübün kamp yaptığı Bolu’ya yola çıktı.

Düzcespor Kayyım Heyeti, kulübün yeni transferi Oğuzhan Aydoğan için Düzcespor Kulüp tesislerinde imza töreni gerçekleştirdi. Törene Kayyım Heyeti Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, Başakşehir Belediye Meclis Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, yeni transfer Oğuzhan Aydoğan katılım sağladı.

BONSERVİS BEDELSİZ TRANSFER EDİLDİ
Sözleşme öncesi açıklamalarda bulunan Kayyım Heyeti Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, yeni transferin Düzcespor’a hayırlı olması temennilerini paylaşarak, “Oğuzhan kardeşimiz geçtiğimiz sezon oynadığı kulübün tüm maçlarında görev almış bir isim. Cüneyt Yılmaz ağabeyimizin, kulüp, belediye ve valilik üzerinden kayyıma devrolduğu zaman her konuda yardımcı olacağına dair bize bir sözü vardı. Allah razı olsun. Bonservis bedelsiz, tam da bizim ihtiyacımız olan bölgeye aradığımız kriterlerde kardeşimiz tabiri caizse cuk diye oturdu. Düzcespora hayırlı olsun.” dedi.

HOCANIN İSTEĞİNE GÖRE TRANSFER YAPILACAK
Bundan sonra 1 veya 2 transfer daha yapabileceklerini söyleyen Kaltu, “Takımımız bugün itibariyle Bolu’da kampa başladı. Oradan da Topuk yaylasına kampa çıkacaklar. Ardından da kamp programını bitirip maç için Uşak’a geçecekler. Hocamızın istekleri doğrultusunda takımın iskeleti kuruldu. Bugünde lisansları çıkacak. Oğuzhan kardeşimiz de imzaları attıktan sonra hemen kampa dahil olacak. Hocamızın isteği doğrultusunda bir iki transfer yapabiliriz. Ama şu an da takımın bütün bölgelerinde yedekli şekilde futbolcularımız hazır. U-19’dan takıma dahil ettiğimiz 12 futbolcumuzu hoca denedi. İncelemelerini yaptı. Oradan da 6 futbolcu A takımla birlikte kampa dahil edildi. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“STADIMIZ ŞU AN HER ŞEYİ İLE HAZIR”
Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stadın son durumunu da paylaşan Kaltu, “TFF yetkilileri geldi incelemelerini yaptı. İl koordinasyonundaki kontroller de yapıldı. Onlardan geçildi. TFF yetkilileri teşekkür ettiler. İkinci lig maçları değil gerekirse 1.lig maçlarının da oynatılabileceğini söylediler. Stadımız şu an da her şeyi ile hazır.” dedi.

CÜNEYT YILMAZ; “SIFIR BONSERVİS BEDELİ İLE DÜZCE’YE GELDİ"
Oğuzhan’ın bonservissiz şekilde Düzcespor’a kazandırılmasında büyük emeği olan Başakşehir Belediye Meclis Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Cüneyt Yılmaz, transferin Düzce’ye hayırlı olması dileklerini ifade ederek, “Gurbette yaşayan bir Düzceli olarak Düzce’ye ve Düzcespor’a hayırlı olsun. Okan Başkanım ve Belediye Başkanım Faruk Bey, Kurban Bayramında bir ricada bulunmuşlardı. Oğuzhan’ı küçüklüğünden beri tanıyorduk. Düzcespor’un ihtiyacı olduğunu beyan ettik. Kırmadılar. Sıfır bonservis bedeli ile Düzce’ye geldi. Oğuzhan’ın bundan sonraki yükü çok ağır. Bizleri mahcup etmemek için elinden geleni yapacak. Hayırlı olsun Düzce’ye.” dedi.

OĞUZHAN AYDOĞAN; “BURADA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
Düzcespor’un yeni transferi Oğuzhan Aydoğan ise Düzcespor’da olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Düzcespor’u hak ettiği yere getirmek için elimden gelen her şeyi arkadaşlarımla birlikte yapacağım inşallah.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Oğzhan Aydoğan, hazırlanan sözleşmeye imza atarak resmen Düzcespor’a katıldı.

OĞUZHAN AYDOĞAN’IN KARİYERİ;
Genç futbolcu Oğuzhan Aydoğan, Almanya'nın Schalke 04 alt yapısına transfer olduktan sonra, B. Dortmund U19'a transfer oldu. Daha sonra Beşiktaş U21'de sergilediği başarılı performansla Almanya'ya giderek Karlsruhe'ye döndü. Aydoğan, futbolculuk kariyerinde Alem. Aachen, Ankaraspor ve son olarak Menemenspor kulüplerinde forma giydi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız