KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda tüm kurumların ortak katılımıyla şehir merkezinde denetim çalışması yapıldı. Muhtelif mahallelerde inceleme yapan ekipler usulsüz, belgesiz ve çevreyi kirletecek şekilde atık toplayan şahıslara uyarıda bulundu.

KURUMLAR ARASI İŞ BİRLİĞİ
15.08.2023 - 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
173

Düzce Belediyesi sorumluluğu altındaki alanlarda tertip ve düzenin sağlanması ile denetim çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Zabıta Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan denetimlerde belirli mahallelerde belgesi olmadan, usulsüz ve düzensiz bir şekilde, çevreyi
kirleterek atık toplayan şahıslar incelendi. Özellikle yol işgallerinin yapıldığı tespit edilen denetimlerde kural dışı davrananlara uyarıda bulunuldu ve mevcut kirliliğin bertaraf edilmesi için süre tanındı.

VALİLİK, EMNİYET VE BELEDİYEDEN ORTAK ÇALIŞMA
Denetimlerde Zabıta Müdürlüğü’nden çok sayıda Zabıta Memuru yer alırken İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü’nden polis ekipleri de yer aldı. Kurallara uymayan 7 şâhısa yol işgali ve çevre kirliliğine neden olacak şekilde atık depolamaktan uyarı yapılırken temizlenmesi için süre de tanındı.

Sürecin devamı hakkında yapılan açıklamada belirlenen sürede olumsuz durumların giderilmemesi halinde ilgili şahıslara Kabahatler Kanunu kapsamında cezai yaptırım uygulanması için Belediye Encümenine havale edileceği belirtildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız