BU MERKEZ, NUSRETTİN MAHALLESİNE ÇOK YAKIŞACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, devam eden proje çalışmalarını yakından takibi sürdürüyor. Başkan Özlü, inşasına geçtiğimiz Haziran ayında başlanan ve kısa sürede büyük yol alınan Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezi inşasındaki son durumu yerinde gördü.

BU MERKEZ, NUSRETTİN MAHALLESİNE ÇOK YAKIŞACAK
16.08.2023 - 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
215

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün hassasiyet gösterdiği konulardan biri olan ve geçtiğimiz Haziran ayında temeli atılan Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezinde çalışmalar hızlı şekilde devam ediyor.

Nusrettin Mahallesi’nde yapımı devam eden inşaattaki çalışmaların son durumunu yerinde görmek için bölgeye giden Başkan Özlü, kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlaması öngörülen merkezin idari bina, tuvaletler, hol ve mutfağın bulunduğu iç kısımda yürütülen çalışmalarını inceledi.

İnşaatı yürüten yetkili isimlerden bilgi alan Başkan Dr. Faruk Özlü, kültür ve eğitim merkezinin tamamlanmasıyla birlikte Nusrettin Mahallesine çok yakışacağını ayrıca kültürel manada önemli bir görev ifa edeceğine inandığını ifade ederek, çalışmaların hızlandırılması için talimat verdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız