KORUGÖL, DÜZCE TURİZMİNE DEĞER KATACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin turizm değerinin her noktada bölge, ülke ve dünyaya aktarılması için tüm imkanları kullanıyor. Başkan Özlü, bu doğrultuda turizm açısından önemli bir bölge olan Korugöl’de TÜRSAB işbirliğinde yapılan çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

KORUGÖL, DÜZCE TURİZMİNE DEĞER KATACAK
21.08.2023 - 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
184

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin her noktasında bulunan ve turizm değeri taşıyan alanlara yönelik projeler üretmeye, üretilen projelerin de hızlı şekilde paydaşlar eşliğinde hayata geçirilerek şehre katma değer kazandırması için çalışmayı sürdürüyor.

Düzce’nin başta tarih turizmi olmak üzere her noktadaki imkanlarının kullanılması maksadıyla önemli projeler üretilmesinin önünü açan, bu çerçevede marka değerinin arttırılarak geleceğin turizm kenti olması yönünde ilerlemesini sağlayan Başkan Özlü, kısa adı TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile Korugöl’ün turizme kazandırılması nezdinde başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.

TÜRSAB ile yapılan protokolle birlikte yapılması planlanan işlerin son durumunu takip eden Başkan Dr. Faruk Özlü, yaptığı açıklamada; “Bundan 3 yıl önce TÜRSAB ile başladığımız faaliyetlerimizde çok önemli mesafeler kat ettik. Düzcelilerin burada piknik yapabilecekleri, dinlenebilecekleri güzel bir alan oluşturuyoruz. İlk aşamasını tamamladık. Bu çalışmada biz devlet tarafı olarak buranın elektriğini, suyunu ve yollarını yapmak üzerine sorumluluk aldık. Ticari yatırımları TÜRSAB yapacak. Protokolümüz bu şekilde. Şu anda günübirlik dinlenme ve piknik yapma noktasında burası hazır. Önümüzdeki günlerde konaklamalı şekilde yatırımlarımızı tamamlayacağız. Bu vesile ile TÜRSAB Başkanımız Sayın Firuz Bey’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız