DÜZCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİM YATIRIMLARINA YAKIN MARKAJ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve hayırseverlerin de destekleriyle Düzce’ye kazandırılan 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulu ile 24 derslikli Azmimilli İlkokulunda ekipler tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN EĞİTİM YATIRIMLARINA YAKIN MARKAJ
21.08.2023 - 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
183

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin kronik sorunlarının çözümü noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Yıllardır çözüm bekleyen kronik sorunları geliştirilen projelerle bir bir çözüme kavuşturan Başkan Özlü, eğitim noktasında da önemli yatırımların yapılmasına ön ayak oldu.

Bu doğrultuda ikili eğitimin sonlandırılarak öğrencilerin fiziki şartları iyileştirilmiş, nezih, ferah ve daha sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretimlerine devam edebilmelerinin yanı sıra şehir içi trafiğin de büyük oranda rahatlatılmasına katkı sağlayacak olan Kasım Aktaş Ortaokulu ile Azmimilli İlkokulunda çalışmalar büyük oranda tamamlandı.

KASIM AKTAŞ ORTAOKULU ÇEVRE DÜZENLEMESİ
Aziziye Mahallesi eski SGK binasının bulunduğu bölgede inşası tamamlanan ve iç düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü 24 dersliği hayırsever iş insanı Kasım Aktaş 24 dersliği ise Milli Eğitim Bakanlığı ve Düzce Belediyesi tarafından yapılan 48 derslikli Kasım Aktaş Ortaokulunun çevre düzenleme çalışmaları Düzce Belediyesi birimleri tarafından sürdürülüyor.

Kısa süre içerisinde iç kısımlarının düzenlemesiyle eş zamanlı olarak peyzajının da tamamlanması öngörülen okulun kalan eksikliklerin tamamlanarak okulun eğitime hazır hale getirilmesi öngörülüyor

AZMİMİLLİ İLKOKULU KANALİZASYON HATLARI BAĞLANIYOR
Azmimilli Mahallesinde Düzce Belediyesinin kendi arsası üzerinde yapım çalışmaları sürdürülen Azmimilli İlkokulunda ise ekipler, su-kanalizasyon hat ve sistemlerinin bağlanması için yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor.

ASLINA UYGUN YAPILDI
Aslına uygun şekilde hazırlanan projenin hayata geçirilmesi ile aynı zamanda daha estetik bir görünüme sahip olacak olan 24 derslikli Azmimilli İlkokulunda yürütülen çalışmalarda da kalan eksikliklerin kısa süre içerisinde tamamlanarak eğitime hazır hale getirilmesi planlanıyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız