ORTAÖĞRETİM’DE DÜZCE BAŞARISI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) Düzce’de 500 tam puan alarak birinci olan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Özlü, Türkiye genelinde tam puan alan 562 öğrencinin arasına giren Düzce’nin gururlarını tablet ile ödüllendirdi.

ORTAÖĞRETİM’DE DÜZCE BAŞARISI
21.08.2023 - 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
245

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 4 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen LGS sınavında 500 tam puan alarak birinci olan öğrencileri bir araya geldi.

Görüşmede İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, okul müdürleri ile Türkiye'de sadece 562 öğrencinin tüm sorulara doğru cevap vererek, 500 tam puan aldığı Liselere Geçiş Sınavında (LGS) Düzce’ye büyük bir gurur yaşatan Mehmet Akif İnan Hafız İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Zehra Kılıç, Bilgi Ortaokulu öğrencisi Zeynep Başçınar, İbrahim Hoşver Ortaokulu öğrencisi Hasret Çetinkaya ve TED Düzce Koleji Ortaokulu öğrencisi Uygar Öztürk ve aileleri hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, ziyarette, Düzce’de LGS süreci ve elde edilen başarıya dair bilgilendirmede bulunurken, Başkan Özlü’ye kendilerine verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Başarılarından ötürü öğrencileri, yetiştiren ailelerini ve öğretmenlerini tebrik eden Başkan Özlü ise hiçbir şeyin başarının verdiği mutluluğu veremeyeceğini ifade ederek, üniversite yıllarına dair kısa anekdotları öğrencilerle paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

Ziyaret, Başkan Özlü’nün öğrencilere hediyeleri olan tabletleri takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız