BALKAN ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

Düzce Belediyesi Spor Akademisinin milli sporcusu Yağızhan Mustafa Ödemiş, Edirne’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri 6.Açık Balkan Wushu Kung Fu şampiyonasında kendi kategorisinde Balkan Şampiyonu oldu.

BALKAN ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU
21.08.2023 - 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
215

Düzce Belediyesi Spor Akademisi her branşta Düzce ve ülke sporuna katkıda bulunmayı sürdürüyor. Akademi çatısı altında başarıdan başarıya koşan sporcular elde ettikleri derecelerle Düzce’ye gurur yaşatırken, Düzce’nin adını da duyurmaya devam ediyor.

Son olarak 14/17 Ağustos tarihlerinde Edirne’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitler 6.Açık Balkan Wushu Kung Fu şampiyonasına katılan milli sporcumuz Yağızhan Mustafa Ödemiş, büyük erkek Taolu kategorisinde başarı örneği sergileyerek Balkan Şampiyonu oldu.

Wushu Milli Takım ve Düzce Belediyesi Spor Akademisi Antrenörü olan annesi Ayşegül Ödemiş eşliğinde şampiyonaya hazırlanan, Balkan ve Avrupa Şampiyonluğu apoletleri bulunan milli sporcumuz Yağızhan, 15 ülkeden bin 1150 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen son şampiyonada elde ettiği derece ile Düzce’nin adının bir kez daha duyulmasını sağladı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız