D.Ü. Öğretim Üyesi Üniversiteler Sıralamasında Oy Kullanacak

Düzce Üniversitesi akademisyeni Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dayi, dünyanın en prestijli üniversiteler sıralama kuruluşu olan The Times Higher Education’dan 2024 Dünya Üniversiteler Sıralaması’nda oy kullanmak için davet aldı.

D.Ü. Öğretim Üyesi Üniversiteler Sıralamasında Oy Kullanacak
22.08.2023 - 21:42
Kaynak: Haber Merkezi
218

Söz konusu davette, akademisyenimiz; “Araştırma ve Eğitim” alanındaki dünyadaki en iyi üniversiteleri; çalışmalarını yürüttüğü Genetik alanında Dünyadaki en iyi üniversiteleri”, “Araştırma ve Eğitim alanındaTürkiye’deki en iyi üniversiteleri” belirlemek için oy kullanacak.

The Times Higher Education kuruluşu, dünya genelinde akademisyenlerin öz geçmişlerine, uluslararası iş birliklerine ve yüksek prestijli (Nature ve Science) dergilerde yayınlamış oldukları makalelere değerlendirme yaparak,  oylama için uygun gördüğü akademisyenlere özel davet göndermektedir. Akademisyenler, kendileri oy kullanmak için başvuru yapamaz ve üniversiteler akademisyenleri oy kullanma için öneride bulunamaz. Davet sadece The Times Higher Education tarafından başarılı akademisyenlere, özel bir internet erişim bağlantısı ve şifresi ile gönderilir.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Dayi; doktora çalışmalarını Portekiz, İngiltere ve Japonya’da seçkin üniversitelerde, Avrupa Birliği ve TÜBİTAK tarafından verilen burslarla tamamlamış olup, doktora sonrası araştırmalarını yine Japonya’da tamamlayıp Türkiye’ye dönüş yaparak, çalışmalarını Düzce Üniversitesi’nde sürdürüyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız