MAHALLE ZİYARETLERİ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, vatandaş odaklı sosyal belediyecilik örneğini tüm kurmayları ile birlikte bizzat vatandaşın ayağına giderek gösteriyor. Başkan Özlü’nün mahalle ziyaretleri çerçevesinde son durağı Nusrettin ve Cedidiye Mahalleleri oldu.

MAHALLE ZİYARETLERİ ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
22.08.2023 - 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
198

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin gelişimi, değişimi ve dönüşümü noktasında ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda mesai harcıyor. Başkan Özlü, bir yandan proje odaklı çalışmaların devamlılığını sağlarken, bir yandan da mahalle ziyaretlerini aksatmadan devam ettiriyor.

Başkan Özlü, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte ilk olarak Nusrettin Mahallesine giderek mahalle sakinleri ile buluştu. Mahallenin istek, talep ve sorunlarının masaya yatırıldığı açık hava toplantısında Başkan Özlü, vatandaşları tek tek dinleyerek isteklerinin yerine getirilmesi noktasında talimatlar verdi.

Akşamın ikinci açık hava toplantısı için Cedidiye Mahallesine geçen Başkan Özlü ve kurmayları, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyarette mahallenin sorunları tek tek dile getirilirken, yapılan ve yapılacak çalışmalara yönelikte bilgilendirme de bulunuldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız