KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİNDE SONA DOĞRU

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile kısa süre önce yapımına başlanan ‘Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezi’ binasında son rötuşlar vuruluyor. Ana bina girişi ile sağ ve sol galerilerin taş döşeme işlemleri tamamlandı.

KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİNDE SONA DOĞRU
31.08.2023 - 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
180
1

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin dönüşümüne ve değişimine dair gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra, değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması noktasında da önemli projeleri şehre kazandırmaya devam ediyor.

Başkan Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce’de yaşayan Kırım Türkleri özelinde Nusrettin Mahallesinde başlatılan ‘Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezi’ inşaatı içerisinde idari bina, bay-bayan WC’ler, hol ve mutfağın bulunduğu toplam 174 metrekarelik oturma alanıyla tamamlanırken, ana binanın sağ ve solunda bulunan galerilerin taş döşeme işlemlerinin de sonuna yaklaşıldı.

Yazın serin, kışın sıcak tutan bir taş olarak bilinen ve izolasyon konusunu da ortadan kaldıran özellikleri barındıran Nevşehir Taşı kullanılarak yapılan döşeme işleminin tamamen bitmesinin ardından saha düzenlemesine geçilecek. Peyzaj çalışmalarının da eş zamanlı yürütüleceği alanda daha sonra baskı beton uygulaması gerçekleştirilecek ve ardından ‘Kırım Türkleri Kültür ve Eğitim Merkezi’nin en kısa süre içerisinde hizmete açılması sağlanacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (1)

  • Alphan İnan
    Alphan İnan
    11.11.2023 20:41

    Bu güzel binanın yapımında emeği geçen herkesten Allah(C.C)gani,gani razı olsun.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız