‘AEROBİK EGZERSİZLERİ’ ETKİNLİĞİ BAŞLADI

Düzce Belediyesi, sağlıklı yaşam noktasında vatandaşların spor yapmasına imkan sağlayacak yeni projeler üretmeye ve her alanda sporla buluşturmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, her Cuma Kusursuz Kafe’de düzenlenecek olan ‘Aerobik Egzersizleri’ etkinliğinin ilkini bugün gerçekleştirdi.

‘AEROBİK EGZERSİZLERİ’ ETKİNLİĞİ BAŞLADI
1.09.2023 - 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
209

Düzce Belediyesi, 'Spor Şehri Düzce' çatısı altında birçok sportif etkinliği Düzcelilerle buluşturmasının yanı sıra sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi spor egzersizlerini de her alanda vatandaşlarla buluşturmak için çalışıyor.

Bu kapsamda, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, ‘Aerobik Egzersizleri’ çatısı altında hayata geçirilen spor etkinliğinin ilkini bugün vatandaşlarla buluşturdu. Her Cuma sabah saat 10.30 itibariyle Kusuruz Kafede gerçekleştirilecek etkinliklerin ilk gününe kafe çalışanları büyük ilgi gösterirken, spor eğitmenleri tarafından katılımcılara çeşitli aerobik hareketleri yaptırıldı.

Müdürlükten yapılan açıklamada, sağlıklı yaşamın önemli parçası sporla güne zinde başlamak için etkinliklere tüm Düzcelilerin davetli olduğu ifade edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız