DÜZCE BELEDİYESİ YİNE ZİRVEDE

Teleskop tarafından 2023 Ağustos ayı baz alınarak  yapılan Sosyal Medya Kullanım Performans Analizi raporunda  Düzce Belediyesi, 51 il belediyesi arasında genel performans değerlendirmesinde Türkiye 1.'si oldu.

DÜZCE BELEDİYESİ YİNE ZİRVEDE
4.09.2023 - 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
150

Projeleri ile bir çok şehre rol model olan, Sosyal ve Kültürel Projeleri ile de adından sıkça söz ettiren Düzce Belediyesi, üstün performansını resmi sosyal medya hesaplarına yansıtmaya devam ediyor.

Düzce Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü tarafından yönetilen sosyal medya hesapları 50 il belediyesini geride bırakarak genel sıralamada 1. oldu. Belediye hizmetlerinin yanı sıra, kentin doğal güzelliklerini ve doğal yaşam alanlarını da sosyal medya takipçileriyle buluşturan Düzce Belediyesi bu başarısını 51 il belediyesi arasından 1.'likle taçlandırdı.

Ölçüm şirketinin raporuna göre Düzce Belediyesinin Facebook hesabı 28.876, Twitter hesabı 5.334, İnstagram hesabı ise 224.373 etkileşim aldı. Düzce Belediyesinin sosyal medya hesapları toplamda 258.583 etkileşim alarak Türkiye sıralamasında zirvedeki yerini aldı. Her ay ilk 3 arasında yer alan Düzce Belediyesi’nin resmi sosyal  medya hesapları 2022 Kasım ayında da Türkiye birincisi olmuştu.

Düzce Belediyesi Ağustos 2023’te 50 il belediyesini geride bırakarak en çok etkileşim alan 1. belediye olarak başarısını taçlandırdı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız