Kadın Girişimciler TÜYAP Fuar Merkezi'nde Yerini Aldı

Düzce'nin Yükselen Markası Kadın Emeği Merkezi'nin Kadın Girişimcileri 21 Eylül 2023 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi'nde açılan ve binlerce kişinin ziyaret ettiği Fuar Merkezi'nde yerini aldı. 

Kadın Girişimciler TÜYAP Fuar Merkezi'nde Yerini Aldı
25.09.2023 - 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
199

Binlerce çeşit ürünlerin olduğu fuar alanında, Kadın Emeği Merkezi Kadın Girişimcileri ile Fuarda yer alan Girişimciler bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulundu.  

Kadın Emeği Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Nermin ALAYILDIZ; 

"Fuarlar, Girişimcilerin kendilerini geliştirmeleri için en doğru yerlerdir bu Fuarı da en doğru şekilde değerlendirdik." şeklinde konuştu.  

Fuara katılan Kadın Girişimciler ise; 

"Sayısız firmalar vardı. Ziyaretçilerle yani bizlerle çok ilgili ve yakından ilgilendiler. Her sorumuza anlaşılır ve güzel cevaplar aldık. Broşür, kart ve minik hediyeler verildi. Biz Girişimci Kadınlar olarak geleceğe dair yapabileceğimiz her türlü girişimden dolayı bu fuardan çok etkilendik ve çok heyecanlandık. Bizlere bu fırsatları sunan Düzce Valisi Sn. SELÇUK ASLAN'a teşekkür ederiz." diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız