Türkiye'nin En Güçlüsü Düzce'den

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiye'nin En Güçlüsü Final Yarışması Ankara Eryaman Atletizm pistinde yapıldı.

Türkiye'nin En Güçlüsü Düzce'den
13.11.2023 - 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
148

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve proje kapsamlı
düzenlenen “Türkiye’nin En Güçlüsü” şampiyonası temel amacı, öğrencilere spor yapma, yarışma ve rekabet duygusunun geliştirilmesi ile birlikte Olimpizm düşüncesi içerisinde vücut, zihin ve ruh niteliklerini dengeli bir şekilde birleştirerek, zarar verici alışkanlıklar ve hareketsiz yaşam ortamından uzaklaşmaları ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmaktır.

Bu amaçla yapılan "Türkiye'nin En Güçlüsü&"  şampiyonası Ankara Eryaman TOHM Merkesi Atletizm sahasında yapıldı. Finale 31 ilden 12-15 yaş gruplarından 100 kız 103 erkek olmak üzere toplam 203 sporcu dereceye girmek için mücadele etti.

Düzce sporcularımız Muhammet Emir Güneş birinci, Yasin Emir Güneş ise ikinci olarak Türkiye'nin En Güçlüsü Şampiyonasında kürsüde yer aldılar.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız