Başkan Özlü, “Düzce’ye Gelmek İçin Çok Sebep Var”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’ye gelmek için çok sebep olduğunu belirterek “Düzce 4 mevsim bir şehir” dedi.

Başkan Özlü, “Düzce’ye Gelmek İçin Çok Sebep  Var”
13.11.2023 - 20:51
Kaynak: Haber Merkezi
133

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, katıldığı bir programda Düzce’ye gelmek için çok sebep olduğunu söyledi. “Düzce 4 mevsim bir şehirdir” diyen Başkan Özlü, Düzce’nin ilkbaharda, yaz aylarında, sonbaharda, kış aylarında ayrı bir güzel olduğunu ifade ederek herkesi davet etti.

İstanbul’a en yakın tarihi antik tiyatronun Düzce’de olduğunu işaret eden Başkan Faruk Özlü, “Düzce’de 50-60 kilometre alan içinde deniz kenarında deniz mahsulleri yiyebiliyorsunuz Akçakoca’da. 50-60 kilometre gidin Topuk Yaylası, bin 350 metre rakımda. Sporcuların spor yapması için ideal bir yükseklik. Bin 350 metrede kar vardır, deniz seviyesinde yoktur. Aynı anda 50-60 kilometrelik mesafede hem kar görebilirsiniz kış, aynı anda denizde baharı görebilirsiniz. Ülkenin en iyi mağaralarından bir tanesi Düzce’dedir. Mağara görmek istiyorsanız Düzce gelin, rafting yapmak istiyorsanız Düzce’ye gelin, yayla şelale görmek istiyorsanız Düzce’ye gelin, tarih görmek istiyorsanız Düzce’ye gelin. İstanbul’a en yakın antik tiyatro Düzce’de. Düzce gelmek için çok sebep var.” açıklamasında bulundu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız