Vize Sınavları Öncesi Sportif Etkinliklerle Moral Buldular

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Düzce Meslek Yüksekokulu Spor Komisyonları tarafından Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle sportif etkinlikler gerçekleştirildi.

Vize Sınavları Öncesi Sportif Etkinliklerle Moral Buldular
13.11.2023 - 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
147

Programa; Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru, Gençlik Merkezi Müdürü Abdulselam Açıkbaş ile Düzce Üniversitesi akademik personeli katıldı.

Etkinlik kapsamında Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, yerleşke bahçesinde Düzce Üniversitesi öğrencileri için çeşitli oyun setleri hazırlandı. Voleybol, basketbol, ayak tenisi, masa tenisi, curling, dart, halat çekme, bilek güreşi gibi birçok etkinliğin yer aldığı organizasyon halk oyunları ekibinin gösterisi ile son buldu.

Etkinlikte öğrencilere katılabilecekleri sportif etkinlikler hakkında bilgi verildi. Düzce Üniversitesi öğrencilerinin dönem boyunca Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün sosyal ve sportif etkinliklerinden, sosyal tesislerinden yararlanabilecekleri hatırlatıldı.

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk, etkinliklerin öğrenciler için önemine dikkat çekti. Öğrencilerin psikolojik, sosyal ve akademik gelişimi için bu tarz sportif ve sosyal faaliyetlerin arttırılması ve sportif faaliyet farkındalığının geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Önümüzdeki süreçte Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iş birliklerini daha da geliştireceklerini dile getiren Külünk, kendilerinin de öğrencilerin faydasına olan her türlü faaliyete destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk, sözlerini; organizasyonun yapılmasında emekleri olan başta Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ve Müdürlük personeli olmak üzere, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Fatih Durmuş ve Öğr. Gör. Dr. Büşra Kesici, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Düzce Meslek Yüksekokulu Spor Komisyonu Başkan ve Üyeleri; Öğr. Gör. Dr. Furkan Düzenli, Öğr. Gör. Hasan Esen, Öğr. Gör. Murat Üstünel, Öğr. Gör. Ömer Genç ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Düzce Meslek Yüksekokulu’nun akademik ve idari personeline teşekkür ederek tamamladı.

Etkinliklere katılan Düzce Üniversitesi öğrencileri ise, vize sınavlarından önce düzenlenen organizasyonun kendilerine moral ve motivasyon olduğunu söyleyerek, benzer organizasyonların devamını beklediklerini ifade ettiler.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız