DÜZCE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA DUYURU

Düzce Belediyesi Emlak, İlan, Reklam ve Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitinin 30 Kasım Perşembe günü olduğunu açıkladı.

DÜZCE BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA DUYURU
15.11.2023 - 22:14
Kaynak: Haber Merkezi
125

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi 30 Kasım 2023 Perşembe günü sona erecek. Düzce Belediyesi vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu süreye kadar ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

Düzce Belediyesinden yapılan açıklamada mükelleflerin vergilerinin ikinci taksitini yatırmaları hatırlatılarak, şu ifadelere yer verildi;

"2023 yılı Emlak, İlan, Reklam ve ÇTV vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihi 30 Kasım Perşembe günü mesai bitimine kadar ödenmesi gerekmektedir. Mükellefler ödemelerini TC kimlik numarası veya sicil numarası ile Düzce Belediyesi Hizmet Binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile yapabilecekleri gibi belediye veznelerine gelmeden internet üzerinden de e-belediye aracılığıyla gerçekleştirebileceklerdir. Mükelleflerin cezai durumla karşılaşmaması için duyarlı olmalarını tavsiye eder, kamuoyuna saygı ile bildiririz."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız