Polis Ekiplerinden Sıkı Denetim

Düzce’de polis ekipleri Üniversite bölgesinde hem havadan hem de karadan yaptığı denetim ile suç ve suç unsurlarının bölgeye girmesini engelliyor.

Polis Ekiplerinden Sıkı Denetim
15.11.2023 - 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
185

Düzce’de Üniversite bölgesinde polis ekipleri tarafından sıkı denetimler devam ediyor. Bu çerçevede hem havadan hem karadan kafelere eş zamanlı uygulama gerçekleştirildi. 215 polisin katıldığı şok uygulamada 2 bin 83 kişinin GBT sorgusu yapıldı. 2 kişinin savcılık tarafından arandığı tespit edilirken, 2 farklı kişide de 5 gram uyuşturucu maddesi ile 21 adet sentetik ecza ele geçirildi. 211 araç denetime girerken, bu araçların 56’sına çeşitli maddelerden toplamda 177 bin 241 lira para cezası kesildi. Havadan yapılan denetimlerde ise kırmızı ışık ihlali gerçekleştiren veya uygulamayı görüp ara sokaklara kaçan sürücüler cezadan kaçamadı. Polis ekiplerinin Üniversite öğrencilerinin huzuru için bölgede denetimlerinin sıklıkla devam edeceği öğrenildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız