DÜZCE BELEDİYESİ VE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ORTAK ÇALIŞMA

Düzce Belediyesi ve Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Düzce’de tarımsal manada yapılabilecek çalışmalara yönelik ortak projeler konusunda bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

DÜZCE BELEDİYESİ VE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEN ORTAK ÇALIŞMA
17.11.2023 - 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
73

Ulusal ve Uluslararası fon kaynaklarının Düzce’ye kazandırılması ve verimli şekilde kullanılması konularına rehberlik etmek, proje hazırlamak ve koordinasyonu sağlamak üzere Düzce Belediyesi ile Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri düzenlenen toplantıda buluştu.

Bu doğrultuda, işbirliği ve proje çalışmalarının güçlendirilmesi amacıyla iki kurum arasında oluşturulan proje ekipleri, İl Tarım ve Orman Müdürü Esra Uzun’un da hazır bulunduğu toplantıda yapılabilecekleri masaya yatırdı.

Ziraat Mühendisleri Dr. Perihan Durna, Samet Gürel, Ahmet Alkan ve İç Denetçi Hakan Yasin Özdemir, Mimar Ömer Bektaş ile İnşaat Mühendisi İzzet Çınar’dan oluşturulan proje ekibinin Düzce’nin tarımsal alanda kalkınması noktasında geliştirilecek projelere öncülük etmesi ve bu şekilde şehrin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız