ENGELSİZ SOSYAL HAYAT PANELİ DÜZENLENECEK

Düzce Belediyesi, Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu ortaklığında düzenlenen ‘Engelsiz Panel- Sosyal Hayat’ paneli alanında uzman panelistlerin katılımıyla 22 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

ENGELSİZ SOSYAL HAYAT PANELİ DÜZENLENECEK
20.11.2023 - 19:52
Güncelleme 20.11.2023 - 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
155

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık  Çalışma Grubu tarafından hazırlanan ve Düzce Belediyesinin de destek verdiği ‘Engelsiz Panel – Sosyal Hayat’ paneli ile özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirilen eğitim çalışmaları ve sosyal hayata entegrasyon konularında uzman isimler tarafından bilgilendirme yapılacak.

Prof.Dr Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan panele panelist olarak katılacak olan Sosyolog Muhammet Doğan Kaya ‘Sosyolojik Açıdan Özel Gereksinimli Bireylere Yaklaşım’, Özel gereksinimli birey Özkan Zabunoğlu ‘Benim Haklarımın Farkında mısınız?’ Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli Elif Şahin ‘Özel Gereksinimli Bireylerin Hakları’, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdi Güngör ‘Özel Gereksinimli Bireylerin Psikolojisini Anlamak’, Düzce Üniversitesi Engelsiz Üniversiteler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Özak ‘Özel Gereksinimli Bireylerin Bağımsız Yaşama Katılımındaki Çözüm Önerileri’,  Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Kadriye Polat Kıyğıl ‘Yaşanmış Hikayeden özel Çocuk Annesi Olmak’, İl Müftülüğü Çalışma Uzmanı Necmettin Kuzu ise ‘Engellinin De Bir Hayatı Var Benim Olduğu Gibi’ başlıkları altında bilgi ve tecrübelerini aktaracak.

Tüm Düzcelilerinde davetli olduğu panel, 22 Kasım Çarşamba günü  saat 14:00’da gerçekleştirilecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız