BAHÇEŞEHİR A. Ş. ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Düzce Belediyesi, çalışanların iş geliştirme ve güvenlik konularında bilgilendirilmesi amacıyla hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bahçeşehir A.Ş. yönetim kurulu üyeleri ve personeli Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitimle iş güvenliği konusunda bilgilendirildi.

BAHÇEŞEHİR A. Ş. ÇALIŞANLARINA İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
22.11.2023 - 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
169

Düzce Belediyesi hizmet içi eğitim uygulamaları kapsamında Bahçeşehir A.Ş. çalışanları için iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenlendi. A sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Esra Zengin’in çalışanlara bilgiler aktardığı eğitim toplantısına Bahçeşehir A.Ş. yönetimi de katıldı. Genel Müdür Yardımcısı Ayten Meriç Kaşıkoğlu ve beraberindeki şirket yönetim kurulu üyeleri Ercan Katırcıoğlu, Sebahat Uçar, Özcan Çakmakçı da üç saat süren eğitimde şirket personelini yalnız bırakmadı.

SORUMLULUKLAR VE ÖZLÜK HAKLARI ANLATILDI
A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Esra Uzun’un hazırladığı eğitim programında Bahçeşehir A.Ş. çalışanlarına çalışma mevzuatı hakkında bilgiler, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni ile iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar konularında ayrıntılı bilgiler verildi. Şirket çalışanlarının tam kadro katıldığı eğitimlerin sonunda ise değerlendirme yapılarak öğrenilen bilgilerin kalıcı olması sağlandı. Bahçeşehir yönetiminden yapılan açıklamada hizmet içi eğitimlere verilen öneme vurgu yapılarak düzenli aralıklarla personele yönelik bilgilendirme çalışmalarının süreceği belirtildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız