ENGELLİ BİREYLERİN SOSYAL HAYATTA DESTEKLENMESİ KONUŞULDU

Düzce Belediyesinin destekleriyle Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu tarafından düzenlenen ‘Engelsiz Panel- Sosyal Hayat’ alanında uzman panelistlerin katılımıyla tamamlandı.

ENGELLİ BİREYLERİN SOSYAL HAYATTA DESTEKLENMESİ KONUŞULDU
23.11.2023 - 19:45
Kaynak: Haber Merkezi
147

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Engelsiz Yaşam ve Sağlık Çalışma Grubu tarafından hazırlanan, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi, Düzce İl Müftülüğü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün de destek verdiği ‘Engelsiz Sosyal Yaşam’ paneli gerçekleştirildi.

Prof.Dr Erol Güngör Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burçin Sarıcan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İlknur Aynan, Kent Konseyi Başkanı Av. Arb. Ali Dilber, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Zeliha Altıntaş, Kent Konseyi Kadın Meclisi Yönetim Kurulu üyeleri, özel gereksinimli bireyler ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kent Konseyi Başkanı Av.Arb. Ali Dilber’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği panel de kurumlar nezdinde yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşılırken, panelistler ise özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşamda desteklenmesi, katılımı ve çözüm önerilerine yönelik bilgi aktarımında bulundu

Panel, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız