40 MAHALLEYE 40 YENİ DURAK

Düzce Belediyesi, şehir merkezi ve mahallelerden gelen talepler doğrultusunda yeni otobüs duraklarını belirlenen bölgelere konuşlandırıyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü öncülüğünde gerçekleştirilen mahalle toplantılarının ardından harekete geçen Destek Hizmetleri Müdürlüğü, toplam 40 yeni durağın 18 adedini tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

40 MAHALLEYE 40 YENİ DURAK
25.11.2023 - 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
114

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, şehir içi toplu taşıma sisteminin her noktada ve her vatandaşa sağlıklı şekilde ulaştırılması adına adımlar atmaya devam ediyor.

Vatandaşların daha konforlu alanlarda otobüs beklemelerini sağlamak için çalışma başlatan müdürlük, merkez genelindeki mahallelerde belirlenen noktalara yeni otobüs duraklarını yerleştiriyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler, bir yandan şehir merkezi genelinde tahrip olan, direkleri ve camları kırılan, kötü görünümüne sahip olan otobüs duraklarında yenileme ve onarım çalışmasını gerçekleştirirken, eş zamanlı olarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mahalle toplantıları esnasında gelen durak taleplerini de hayata geçiriyor.

Mahalle toplantılarının tamamlanmasıyla birlikte çalışmalarına başlayan ve bugüne kadar 18 mahalleye yeni duraklar kazandıran müdürlük, yapılan planlama doğrultusunda toplam 40 yeni durağı vatandaşların hizmetine sunacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız