MESLEKİ KURS EĞİTİMLERİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK), 6 noktada 59 farklı branşta binlerce Düzceliye eğitim verirken diğer yandan da kursların her kesimle buluşmasını sağlıyor. BELMEK, bu doğrultuda son olarak Aziziye İlkokulu öğrencilerini bünyesindeki kurslarla tanıştırdı.

MESLEKİ KURS EĞİTİMLERİNİ YERİNDE GÖRDÜLER
29.11.2023 - 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
122

Düzce Belediyesi BELMEK, kadın ve gençlerin meslek edinmesi, serbest zamanlarını değerlendirmesi noktasında binlerce Düzcelinin hayata açılan kapısı olmasının yanında verilen eğitimlerin her noktaya ulaşması adına artı sosyal çalışmalarda gerçekleştiriyor.

2023-2024 döneminde el sanatlarından kişisel gelişime, tarım faaliyetlerinden bilişim sistemlerine, hizmet sektörü, yabancı dil ve görsel sanatlara 59 farklı branştaki eğitimleri 6 farklı noktada kursiyerlerle buluşturan BELMEK, sosyal farkındalığın arttırılması noktasında da önemli adımlar atıyor.

Bu çerçevede, BELMEK’in Aziziye Mahallesinde bulunan merkez binasını ziyaret eden Aziziye İlkokulu öğrenciler, ilk olarak meslek edindirme kursları konusunda BELMEK koordinatörü İlknur Bahar tarafından bilgilendirildi. Ardından devam eden kurs salonlarını gezen çocuklar, meraklı gözlerle takip ederek eğitimlere katılım sağladı.

Eğlenceli bir gün geçiren öğrenciler, ziyaret sonunda BELMEK yönetici ve kursiyerleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız