EVLİLİK OKULU 11. EĞİTİMİNİ DÜZENLEDİ

Düzce Belediyesi bünyesinde başlatılan Evlilik Okulu uygulaması 11. Eğitimini düzenledi. Nikah salonunda düzenlenen ve çok sayıda çiftin katıldığı eğitimlerde Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Belmek ve Kent Konseyi temsilcileri de yerini aldı.

EVLİLİK OKULU 11. EĞİTİMİNİ DÜZENLEDİ
30.11.2023 - 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
106

Düzce Belediyesi, evlenecek ve yeni evli çiftlerin aile birliğini koruması ve mutlu evliliği yaşamanın yollarının anlatıldığı Evlilik Okulu eğitimlerini sürdürüyor. Uzman Psikolog Ersan Şimşek tarafından düzenli aralıklarla verilen eğitimlerin 11’incisi Nikah salonunda gerçekleştirildi. Evlilik yolunda olan ve yeni evlenen çok sayıda çiftin ilgi gösterdiği eğitimlere Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Belmek ve Kent Konseyi temsilcileri de katıldı. İlişki süreci, evlilik süreci, ilk yıllar, sağlıklı iletişim ve aile birliğinin devamlılığı konularında bilgilerin aktarıldığı ücretsiz eğitimlerde çiftlerden gelen sorular da yanıtlandı. Eğitim sonunda katılımcılara isime özel sertifika verilirken yapılan açıklamada eğitimlerin devam edeceği, yararlanmak isteyen vatandaşların detaylı bilgi ve kayıt için 0537 527 09 57 numaralı hatta ulaşabilecekleri belirtildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız