“Öğrenci Dekanlığı Hakkında Merak Edilenler” Paylaşıldı

Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi ve Öğrenci Dekanlığı iş birliğiyle düzenlenen “Öğrenci Dekanlığı Hakkında Merak Edilenler” adlı program, Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Öğrenci Dekanlığı Hakkında Merak Edilenler” Paylaşıldı
4.12.2023 - 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
71

Programa; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Duman ile Düzce Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç, dekanlık olarak alt birimleri kurduklarını, yönergeyi oluşturduklarını belirterek artık sahaya inme zamanının geldiğini ifade etti. Öğrencilerin sorunlarını çözmek, dilek ve temennilerini dinlemek için programı düzenlediklerini söyleyerek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Öğrenci Dekanlığı’nı öğrencilere daha iyi hizmet sunmak için kurduklarına işaret ederek, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını sözlerine ekledi. Ayrıca Rektörlük İletişim Merkezi’ni (RİMER) de kurduklarına dile getiren Prof. Dr. İlhan Genç, öğrencilerin fikir ve önerilerini beklediklerini ifade etti.

Programda Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı Öğrenci Dekanlığı hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Öğrenci Dekanlığı’nın öğrencilerin kişisel, mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sunmak için kurulduğunu söyleyen Yazıcı, Öğrenci Dekanlığı’nın; amacı, faaliyetleri, yönergesi, organları, ölçme ve değerlendirme çalışmalarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Duman ise kampüs yaşamının daha güzelleştirilmesi adına yürütecekleri faaliyetler, hem akademisyenlerden hem de öğrencilerden gelen taleplerin üst makamlara iletilmesi hususlarında bilgiler paylaştı.

Programın son bölümünde Öğr. Gör. Zeynep Kömür moderatörlüğünde Öğrenci Senatosu ve Öğrenci Dekanlığı’na başvuru konuları başta olmak üzere Düzce Üniversitesi öğrencilerinden gelen sorular cevaplandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız