"TEŞKİLATLARIMIZ KAHRAMANLARDAN OLUŞUYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir , AK Parti Teşkilatlarının tertemiz pırıl pırıl kahramanlardan oluştuğuna dikkat çekti. Düzce Belediye Başkanı Dr.  Faruk Özlü’ye destek veren Kandemir ‘’ 5 senede nice işler yaptı. Çok daha güzellerini önümüzde ki dönem yapacağız göreceksiniz’’ dedi. Kandemir konuşmasında CHP’ye de  yüklenerek “CHP’de 60 senede ne değişti de şimdi değişsin.  Suretler değişiyor ama niyet, söz ve millete bakış açısı değişmiyor’’ dedi. 

"TEŞKİLATLARIMIZ KAHRAMANLARDAN OLUŞUYOR"
5.12.2023 - 20:04
Güncelleme 5.12.2023 - 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
95

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir Düzce Teşkilatıyla Buluştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir başkanlığında AK Parti Düzce teşkilatlarının katılımıyla Teşkilat İstişare toplantısı düzenlendi. 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir yaptığı konuşmasında, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşkilatlara büyük önem verdiğini vurguladı.


‘’BİZİM TEŞKİLATIMIZ KAHRAMANLARDAN OLUŞUR’’ 

Erkan Kandemir, Düzce’nin gönlü güzel niyeti sağlam yolunu ve istikametini çizmiş ve nereye yürüdüğünü bilen bir ekip olduğunu işaret ederek “AK Parti olarak ne zaman milletin huzuruna çıksak bizi bağrına basmış hemşehrilerimizin olduğu ildeyiz. AK Parti’nin ruhunun yansıdığı şehirlerden birisi Düzce’dir. İnsanları çok güzeldir. Teşkilatımı da tebrik ediyorum. İnsanın gönlü kime yakınsa hayalide, hedefi de, yolu da belirleyen şey o olur. Eğer gönlünüz neyi murad ediyor ise sonunda ona kavuşursunuz. 
Bizim gönlümüz Recep Tayyip Erdoğan’dan yana. Gönlümüz Erdoğan’dan yana derken aslında bir ismi değil, bir hayali, bir iddiayı, bir itirazı dillendiriyoruz. Onun şahsında bu milletin ayağa kalkışını, şahlanışını bu milletin tarihten ilham alarak yepyeni gelecek inşasının mücadelesini uyandırıyor. Beraber siyaset yaptığımız arkadaşlarımız birbirlerine benzerler eksiği, yanlışı, kusuru olan varsa vakti geldiğinde tatlı tatlı kenara bırakırız biz onları. Ama büyük oranda bizim omurgamızı oluşturan teşkilatlarımız tertemiz pırıl pırıl kahramanlardan oluşur.” ifadelerinde bulundu. 

‘’BUGÜN VE YARIN İÇİN ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ DEDİK’’

Kandemir misyonlarının sadece günlük meseleleri çözmek olmadığını belirterek “Bizim küçük emekler ile biriktirerek bugüne kadar inşa ettiğimiz büyük hareket bu şanlı hareket her bir arkadaşımızın gayreti ile bu duruma gelmiştir. Teşkilatımızda bu büyük hareketin inşasında rol alan her arkadaşımıza saygı duyarız muhabbet besleriz. Bizim AK Parti olarak kendimize yüklediğimiz misyon günlük meseleleri çözmek değil sadece aynı zamanda büyük tarih oluşumunda atalarımızdan ceddimizden öğrendiklerimizde bu milletin şanına, şerefine, onuruna yakışır bugün ve yarın için ‘Recep Tayyip Erdoğan’ dedik.” şeklinde konuştu. 

“ÇOK ZOR BİR SEÇİMDEN ÇIKTIK”

“Güzel işler yaptık yapmaya devam edeceğiz.” diyen Erkan Kandemir konuşmasına şöyle devam etti; “Çok zor bir seçimden çıktık. Şimdi önümüzde yerel seçim var. Düzce’miz pırıl pırıl çok güzel arkadaşlarımızın olduğu bir şehir. Başta bakanımızın (Faruk Özlü) varlığı çok önemli. Mütevaziliği, çalışkanlığı, işe olan hakimiyeti ve işine olan konsantrasyonu ile bizim hareketimizin yetiştirdiği güzel isimlerden bir tanesi. Onun varlığını çok önemli görüyoruz. 5 senede nice işler yaptı. Çok daha güzellerini önümüzde ki dönem yapacağız göreceksiniz. Milletvekillerimizin ikisi de birbirinden değerli. Özellikle Genel Merkez Kadın Kollar Başkanı Ayşe Keşir çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir ablamız. İl Başkanımızı da çok beğeniyorum. Tüm Türkiye’de ki il başkanları arasında bizim gözbebeği kardeşimizdir. Samimiyetiyle, gayretiyle polemiklere dahil olmadan işine bakarak önüne bakarak iyi bir teşkilatçılık ile süreci götürüyor.”

“SADECE SURETLER DEĞİŞİYOR”

Kandemir konuşmasında CHP’ye de yüklenerek “CHP’de 60 senede ne değişti de şimdi değişsin. Meclis tutanaklarına geriye dönük bakarım 40 sene önce ne dediyseler bugün de aynısını diyorlar. Suretler değişiyor ama niyet, söz ve millete bakış açısı değişmiyor. Aday gözetmeksizin anlayışın var olması için gereğini kavrayıp mücadelemizi verirsek sırtımız yere gelmez. Bizim teşkilatımız Cumhurbaşkanımızın omurgası, o omurgayı sağlam tutmak lazım.” dedi.

‘’AK KADROLARLA YORULMADAN DEVAM EDİYORUZ‘’

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu yaptığı konuşmada,   AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve program katılanlara teşekkür ederek, "Her zaman ki gibi enerjimiz ve heyecanımız yüksek. Milletimize hizmet yolculuğumuza yorulmadan gayretle devam edeceğiz. Daima aşkla, şevkle ve heyecanla çalışan AK kadrolarımızla Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlıyız, hazırız.” dedi. 

‘’TÜRKİYE BİRİRNCİSİ OLDUK’’

Genel seçimlerde gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Hasan Şengüloğlu "2023 seçimleri çok zordu, biz seçim çalışmalarını erken başladık. Adaylar belli olmadan halkı dolaştık, sonra adaylar belli oldu tekrardan sahada dolaştık. Bu dolaşmanın neticesini de Milletvekilliği seçimde Türkiye 4.’sü, Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçiminde Türkiye 11.’si ikinci turda Türkiye 12.’si olduk. Seçime katılma oranlarında ise her iki turda da Türkiye birincisi olduk. Sahanın her tarafını dolaştık. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kapı kapı dolaşın sıkılmadık el bırakmayın, bu şekilde sahada çalıştık. Gece gündüz demeden yorgunluk bilmeden teşkilattaki arkadaşlarımız ile 2023 seçimlerine emek verdik.’’ dedi. 

‘’ANKET ÇALIŞMASI ÖRNEK OLDU’’

Yerel seçimler çalışmaları hakkında bilgiler veren Hasan Şengüloğlu "Yakın zamanda 7 ilçe ve 2 beldemizde anket çalışması yaptık yaklaşık 6 bin 500 kişi ile anket yaptık. Örnek bir güvenli çalışma oldu. İlçe ve beldelerimizin adeta röntgenlerini çektik. İlçe ve belde başkanlarımız aday adayı dava arkadaşlarımız ile kapı kapı dolaşıyor , sıkılmadık el bırakmıyoruz.’’ diye konuştu. 

‘’10-0 KAZANMAK İSTİYORUZ’’

31 Mart seçimlerinde 10 -0 ‘lık galibiyet istediklerini dile getiren Şengüloğlu "Adaylar açıklandığında  bu birlik ve beraberliği biz gösterdiğimiz zaman önümüze hangi seçim çıkarsa çıksın kazanacağız. Cumhur İttifakı konusunda çalışacaksak İttifakımızın ruhuna yakışır bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde 10-0’ı arzu ediyoruz.’’ dedi.


Düzce Belediyesi Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen istişare toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Orhan Yegin, MKYK Üyesi, 27. Dönem Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Teşkilat Başkanlığı Düzce İl Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Üyeleri, İlçe ve Belde Belediye ile İlçe ve Belde Başkanları katıldı.

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız