2023’ÜN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Belediyesi Aralık ayı ikinci meclis toplantısı başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında toplandı. Toplantıda 24 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

2023’ÜN SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
8.12.2023 - 20:11
Kaynak: Haber Merkezi
73

Düzce Belediyesi Aralık ayı meclis toplantıları sona erdi. Başkanvekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında 2023 yılından son kez toplanan meclis, 24 gündem maddesini görüştü.

Bir önceki meclis toplantısı tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından geçilen ikinci toplantı da ilk olarak plan ve bütçe komisyonuna havale edilen ek ödenek konulması, Düzce Ulaşım Hizmetleri A.Ş.’nin sermaye artırımı ve Düzce Ulaşım Hizmetleri A.Ş’nin kamu ve özel bankalardan kredi çekebilmesi adına yürütülecek işlemler için Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye yetki verilmesi, Ayşe Taş Sanat Akademisinde eğitimlere yönelik ücret belirlenmesi maddeleri ile hukuk komisyonuna servis edilen Düzce Belediyesi Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği maddesi karara bağlandı.

İmar komisyonuna havale edilen gündem maddelerinin meclis üyeleri tarafından görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Meclisin bir sonraki toplantısı, 2 Ocak 2024 Salı günü saat 18.00’da yapılacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız