İZMİR'DE DÜZCE RÜZGARI

7-9 Aralık 2023 tarihleri arasında Fuar İzmir’de kapılarını açan, Düzce Belediyesi'nin de yerini aldığı 17. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi tamamlandı. 3 gün boyunca Düzce'nin yöresel lezzetlerinin yanı sıra tarihi ve turistik alanları katılımcılara tanıtıldı. Düzce standı, fuarın en gözde stantlarından biri oldu.

10.12.2023 - 16:29
Güncelleme 10.12.2023 - 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
227

Düzce Belediyesi BELTUR, Kültür İşleri Müdürlüğü ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası da Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) çatısı altında katıldığı 17. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi tamamlandı. Düzce standını; Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, Belediye meclis üyeleri, Düzce Belediyesi Başkan yardımcıları ve ilgili müdürlerin de yalnız bırakmadı. Düzce’nin coğrafi işaretli ürünleri olan Konuralp Pilavı ve Melengücceği Tatlısının da ikram edildiği BELTUR'un standı katılımcılardan tam not aldı. 

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ise 3 gün boyunca Düzce'nin tarihi ve turistik alanlarının tanıtımını gerçekleştirdi. 

Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız