Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektöründen Düzce Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektöründen Düzce Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
15.12.2023 - 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
73

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette; eğitim-öğretim faaliyetleri, akademik çalışmalar, bilimsel araştırmalar, bölgesel kalkınma, ortak projeler ve iş birliği imkanları başta olmak üzere birçok konu üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Düzce Üniversitesi programı kapsamında,  Düzce Üniversitesi Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni de ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Öztürk ve Prof. Dr. Serkan Torun, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Akçay ve Düzce Üniversitesi akademisyenleri konuk rektöre eşlik etti.

Ziyaret, başarı ve iyi niyet temennilerinin ardından hediye takdimiyle sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız