2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Düzce Belediye Meclisi Aralık ayı toplantılarının tamamlanmasının ardından olağanüstü toplantıda bir araya geldi. Başkanvekili Bayram Ali Kubilay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşülen 2 gündem maddesi meclis üyelerinin oyları ile karara bağlandı.

2 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLDÜ
18.12.2023 - 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
149

Düzce Belediyesi Meclisi olağanüstü toplanarak 2 gündem maddesini görüştü. Meclisin ilk gündem maddesinde ek ödenek konulması talebi meclis üyeleri tarafından kabul edildi.

Meclis, Aralık ayı toplantılarının tamamlanmasının ardından olağanüstü toplantıda başkanvekili Bayram Ali Kubilay’ın başkanlığında bir araya gelirken, ilk olarak bir önceki meclis toplantısının tutanak özeti oylandı.

Tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından geçilen gündem maddelerinde ilk olarak, ek ödenek konulması talebi meclis üyeleri ile paylaşıldı. Yapılan oylamada madde kabul edilirken, ikinci gündem maddesinde ise mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Beslanbey Mahallesindeki hisse ile Düzce Belediyesine ait Kültür Mahallesindeki hissenin trampası görüşüldü.

Konuya yönelik yapılan bilgilendirmelerin ardından geçilen oylamada gündem maddesi meclis üyeleri tarafından kabul edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız