D.Ü. Kimya Bölümü Öğrencilerinin Beyaz Önlük Giyme Heyecanı

Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü tarafından düzenlenen “Beyaz Önlük Giyme Töreni” Kutadgu Bilig Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

D.Ü. Kimya Bölümü Öğrencilerinin Beyaz Önlük Giyme Heyecanı
20.12.2023 - 21:17
Kaynak: Haber Merkezi
117

Programa; Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin, Kale Care Chemicals Kalite Güvence Müdürü Mesut Keleş ile Düzce Üniversitesi akademik personeli, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mecit Aksu, “Sizlere Kimya’yı sevdirmek ve bu yıl ikincisini düzenlediğimiz bu töreni geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Sizler ülkemiz kimya sanayisine uzun yıllar hizmet edecek ve dünya sıralamalarında hızla yükselmemizi sağlayacak Kimyagerler olacaksınız. Bizler de sizlerle gurur duyacağız.” şeklinde konuştu.

Programda konuşan Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci ise “Hayatımızın her anına dokunan Kimya’yı ve özellikle Düzce Üniversitesi’ni seçtiğiniz için teşekkür ederim. Üniversite ve meslek hayatınızda başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Kale Care Chemicals Kalite Güvence Müdürü Mesut Keleş ise yaptığı konuşmada “Kale Kimya olarak 1975’ten günümüze ülkemizde, 2013 yılından itibaren de Düzce’deki fabrikamızda Türkiyemizin kimya sanayisine liderlik etmekteyiz. Öğrencilerimizi fabrikamıza bekliyoruz. Sektörün kimyasal değerlendirme uzmanlarına ihtiyacı var ve bu alana yönelmeniz sizin önünüzü daha da fazla açacaktır.” diye konuştu.

Programda, Düzce Üniversitesi Kimya Bölümünün kurulmasından itibaren mezun olan, yüksek lisans veya doktora eğitimi alan mezunlarımız da duygu ve düşüncelerini dile getirdi. Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Ekinci tarafından, törene katkılarından dolayı Kale Care Chemicals Kalite Güvence Müdürü Mesut Keleş’e teşekkür belgesi de takdim edildi.

Program, Düzce Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencilerine bölüm akademisyenleri tarafından beyaz önlüklerinin giydirilmesiyle sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız