Ferit Mutlu Batı Karadeniz Bölge Başkanı Oldu

TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu,  20 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen TOBB Genç Girişimciler Kurulları Bölge seçimlerinde Batı Karadeniz Bölge Başkanı olarak seçildi. 

Ferit Mutlu Batı Karadeniz Bölge Başkanı Oldu
20.12.2023 - 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
122

Batı Karadeniz Bölgesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklarını söyleyen Ferit Mutlu, GGK Düzce Seçimlerinden itibaren her aşamada kendilerine yoğun destek sağlayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Düzce TSO Yönetimine teşekkür etti. Mutlu, “Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki Genç Girişimciler Kurulu Başkanlarımıza teveccühleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. TOBB çatısı altında genç girişimciliğin önünü açmak, gençleri girişimciliğe teşvik etmek ve gençler için yapılacak olan projelerde aktif rol alabilmek adına çıkmış olduğumuz bu yolculukta başta TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulumuza, seçildiğimiz andan itibaren bizlerden desteklerini esirgemeyen Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanımız Erdoğan Bıyık’a, Yönetim Kurulu ve Meclisimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız