BİR YILDA 135 BİN TON ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2023 yılı genelinde gerçekleştirilen saha çalışmalarına yönelik raporunu kamuoyu ile paylaştı. Müdürlük, bir yıllık süre içerisinde toplam 135 bin 500 ton asfalt seriminin yanı sıra 12 bin 500 metre yeni yol açılmasını sağlarken, mahallelerin muhtelif ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da önemli rol oynadı.

BİR YILDA 135 BİN TON ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11.01.2024 - 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
74

Düzce Belediyesinin üst yapı çalışmalarından sorumlu olan müdürlüklerin başında gelen Fen İşleri Müdürlüğü, 2023 yılı itibariyle yolların asfaltlamasından yeni yol açılmasına kadar birçok çalışmayı Düzcelilerin hizmetine sundu.

ASFALT SERİMİ-YAMA-YENİ YOL
Muhtelif mahallelerde yıllar içinde bozulan ve sorunlu halde bulunan yolları yenileme noktasında yoğun çaba sarf eden müdürlük, bu süreçte asfalt serim ve yama çalışmasına ağırlık verdi. Bir yıllık süreçte 135 bin 500 ton asfaltı yenileyen müdürlük ekipleri, mahallerin yol ihtiyacı karşılamak için 12bin 500 m yeni yol açılmasının yanında ara sokakların da asfaltlanmasını sağlayarak kendilerinden talep edilen tüm istekleri de yerine getirmeye gayret gösteriyor.

CADDE VE SOKAKLARA 50 BİN M2 YENİ KALDIRIM
Kaldırım ihtiyacı duyulan cadde ve sokaklara yönelikte çalışmalarını aksatmadan sürdüren ekipler, 50 bin m2 kaldırımın hizmete sunulmasına ön ayak olurken, mezarlıklar ve bina güvenlikleri noktasında da 4 bin 250 m uzunluğunda beton duvar örülmesini aynı şekilde sokak sağlıklaştırma çalışmasının sürdürüldüğü Konuralp bölgesinde ise 19 bin m2 begonit döşemesi yapılmasını sağladı.

DÜZCE’NİN KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİNE YENİ BİNA DESTEĞİ
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile şehrin kültür zenginliğinin gelecek kuşaklara aktarılması noktasında da önemli çalışma gerçekleştiren müdürlük, bu noktada 178 m2 kapalı alana, 837 m2 açık alana sahip Kırım Türkleri Etkinlik Alanının hizmete girmesine vesile olurken, Ağa Mahallesinde yapımına başlanan 130 m2 kapalı alana sahip 2 katlı Roman Eğitim ve Kültür Merkezinin yapım çalışmalarında da sona yaklaştı.

YENİ ANTRENMAN SAHASI VE HAMİDİYE PAZARYERİ
Düzce Cam Düzcespor’un yedek stadyumunun da içerisinde bulunduğu ve spor etkinliklerinin merkezi konuma getirilmesi için yoğun çalışmaların yapıldığı Şıralık Spor Kompleksine ek olarak 9 bin m2’lik alan sahip ek antrenman sahasını da Düzce’ye kazandırılmasını sağlayan müdürlük, Hamidiye Mahallesinde konuşlu bulunan ve Salı Pazarı adı altında birçok mahallenin ortak pazaryeri olarak hizmet veren bölgeye 2 bin 337 m2 kapalı alana sahip modern pazaryerinin yapımında önemli mesafe kat etti. Müdürlük, şehrin dört bir yanında rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra hayatı kolaylaştıracak hizmetler üretmeye bugün olduğu gibi bundan sonrasında da devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız