KORUYUCU KIYAFETLERİNİ BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ALDILAR

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde görevli personellerin yangına müdahale ekipmanları yenilendi. İtfaiye personeli, kişiye özel hazırlanan yangına müdahale kıyafetlerini sürpriz yaparak sabah içtimasına katılan Başkan Özlü ile bir araya geldikleri buluşmada teslim aldı.

KORUYUCU KIYAFETLERİNİ BAŞKAN ÖZLÜ’DEN ALDILAR
11.01.2024 - 20:35
Kaynak: Haber Merkezi
64

Düzce Belediyesi, Başkan Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile başlatılan yenilenme atağı kapsamında bölgesinin en güçlü itfaiye teşkilatına sahip olurken personellerin yangına müdahale ekipmanlarını da yeniledi. 200 kalem yeni ürün alımı sayesinde özel malzeme ile üretilen yangına müdahale kıyafetleri ve kurtarma ekipmanları İtfaiye teşkilatı taşınırlarına eklendi. Bugün de sabah içtimasında Düzce Belediyesi İtfaiye Teşkilatı’na sürpriz yapan Başkan Özlü, itfaiye erleri ile dua ederek güne başladı. Kişiye özel olarak ve son teknoloji sistemlerle hazırlanan kıyafetler, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Başkan Yardımcısı Oya Kocaman’ın katıldığı buluşma ile itfaiye erlerine teslim edildi. Çoban Mevkii’nde bulunan Hizmet Binası’nda itfaiye erleri ile bir araya gelen Başkan Özlü, her bir personelin hal ve hatırlarını sordu.

İŞİN BAŞI GÜVENLİK
Nomex malzeme olarak adlandırılan ve meta-aramit ile para-aramit adlı iki maddenin birleşiminden üretilen koruyucu kıyafetleri sahiplerine teslim eden Başkan Özlü yaptığı açıklamada Düzce’de her anlamda en güzeli hayata geçirmeye çalıştıklarını belirterek “İlk önce itfaiye araçlarımızı yeniledik. Biliyorsunuz, sayısı ve donanımı bakımından ölçeği bize yakın iller arasında en fazla itfaiye aracı olan Düzce’dir. İtfaiye binamızı da yeniledik, bu bina Düzce’nin her noktasına 7 dakikada ulaşabilecek bir noktadadır. Bugünde yangına müdahale donanım ve kıyafetlerimizi yeniliyoruz. Teşkilatımızı her konuda güçlendirmek için halihazırda kullanılan koruyucu kıyafet ve kurtarma ekipmanlarına 200 kalem yeni ürün ekledik. Bu sayede çalışma arkadaşlarımızın donanımlarını yeni hale getirip güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Daha sonra Başkan Yardımcısı Oya Kocaman ve personel ile hizmet binasını gezen Başkan Özlü, çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra gün içinde planlanan görüşmelerini yapmak üzere İtfaiye’den ayrıldı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız