25 BRANŞTA ATÖLYE EĞİTİMİ VERİLECEK

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, ara tatili dolu dolu geçirmek için hazırlanıyor. 22 Ocak – 02 Şubat tarihlerinde 7-14 yaş arası çocuklar için 16, 5-6 yaş çocuklar için ise 9 branşta düzenlenecek ve ücretsiz olacak etkinlik atölyeleri kayıtları başladı.

25 BRANŞTA ATÖLYE EĞİTİMİ VERİLECEK
11.01.2024 - 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
75

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü çatısı altında çalışmalarını sürdüren Çocuk Üniversitesi, çocukları sömestr tatilinde hazırladığı etkinlik atölyeleri ile buluşturuyor. Bu çerçevede 23 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacak etkinlik atölyeleri için kayıtlar alınmaya başlandı.

Hafta içi 14.00 – 17.00 saatleri arasında olacak şekilde yapılan düzenlemeyle gerçekleştirilecek eğitimlerde 5-6 Yaş grubu öğrencilere yönelik Görsel Sanatlar, Değerler Eğitimi, Fiziksel Gelişim, Diksiyon Eğitimi, Darbuka Ritim, Modern Dans, Mutfak Atölyesi, Tasarım Atölyesi ve İngilizce olmak üzere 9 kategoride kursta eğitim alabilecekken, 7-14 yaş gruplarına gelen öğrenciler ise Mutfak atölyesi, Robotik Kodlama, Zeka Oyunları, Fen Bilimleri, Tasarım Atölyesi, Değerler Eğitimi Görsel Sanatlar, Origami, Drama, Darbuka Ritim, Piyano, İngilizce, Fiziksel Gelişim,Modern Dans, Hazır Nesnelerle Heykel, Mikroformlarla Sanat olmak üzere toplam 16 branşta eğitim görecek.

22 Ocak – 02 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliklere çocuklarını kayıt ettirmek isteyen ailelerin Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17 adresinde bulunan Çocuk Üniversitesine başvurabilecekleri gibi 0380 523 02 44 numaralı telefondan irtibata geçmeleri gerektiği belirtildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız