ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Düzce Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde ana cadde olan Sivrioğlu Sokak ile Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi ile Bilim Merkezi’nin arasındaki bağlantıyı sağlayan ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Baykul Sokak’ı genişletme çalışmasına başladı.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET BELEDİYECİLİĞİ
15.01.2024 - 22:10
Güncelleme 15.01.2024 - 22:11
Kaynak: Haber Merkezi
68

Düzce Belediyesi düzenli şehirleşme ve planlı imar çalışmalarının uygulama girişimlerini sürdürüyor. Şehir merkezinde ulaşım güzergahlarının verimli kullanılması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde önemli bir bağlantı konumunda olan Baykul Sokak’ın genişletilmesine başlandı. Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün girişimi ile sokağın çevresinde bulunan hak sahipleri ile yapılan görüşmeler, uzlaşı yöntemi ile sonuçlanırken sokaktaki araç trafiğinin daha güvenli sağlanması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalar vakit kaybetmeden başlatıldı.

CADDEYE BAĞLANTI DAHA GÜVENLİ SAĞLANACAK
Özellikle mahalle sakinlerinin yakın çevrede bulunan hastaneye ulaşmasında önem taşıyan Baykul Sokak, Düzce Bilim Merkezi’nin de ana caddeye bağlanması konusunda sık kullanılan güzergahlardan biri olarak biliniyordu. Çevre sakinleri ile yürütülen görüşmeler ve yapılan çalışmalar sonrası sokak önce genişletilerek gerçek parsel ölçülerine kavuşturulacak ardından yeniden asfaltlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız