Düzce Milletvekili Talih Özcan Düzce Üniversitesi Hastanesi Çalışanlarına Teşekkür Etti

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni ziyaret eden Düzce Milletvekili Talih Özcan, Hastane çalışanları ve hastalarla görüştü.

Düzce Milletvekili Talih Özcan Düzce Üniversitesi Hastanesi Çalışanlarına Teşekkür Etti
15.01.2024 - 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
66

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi servislerini, birimlerini ve ortak alanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Talih Özcan ve beraberindeki heyet, hasta ve hasta yakınlarıyla görüştü. Hastane çalışanlarıyla da görüşmelerde bulunan Özcan, yaptıkları hizmet ve gösterdikleri başarılı çalışmaları için çalışanları tebrik etti.

Başhekim Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ile de bir araya gelen Düzce Milletvekili Talih Özcan ve beraberindeki heyet, Hastanenin fiziki koşullarındaki iyileşme ve yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, gösterilen özverili çalışmalar için Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı’ya ve ekibine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Prof. Dr. Muhammet Ali Kayıkçı ise; Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin artan ihtiyaçlara karşılık vermesi için sürekli yenileme ve kapasite artırma çalışmalarının olduğunu ifade etti. Hastane çalışanlarının sürekli kurum içi eğitimlerle donatıldığını söyleyen Prof. Dr. Kayıkçı, bugüne kadar emeği geçenlere ve katkı sunanlara teşekkür etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız