BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ

Düzce Belediyesi, vatandaşlarla bire bir iletişim halinde olan personellerine yönelik hizmet içi eğitim programı kapsamında ‘Etkili İletişimde Diksiyon ve Beden Dili’ eğitimi verildi.

BELEDİYE PERSONELİNE DİKSİYON VE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ
16.01.2024 - 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
64

Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, belediyenin temsili ve vatandaşlarla iletişimin sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde yapılabilmesi noktasında belediye personellerine yönelik hizmet içi eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Bu çerçevede Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Kazım Özkan Ertürk tarafından belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimde vatandaşlarla bire bir iletişim halinde bulunan personellere yönelik ‘Etkili İletişimde Diksiyon ve Beden Dili’ eğitimi gerçekleştirildi.



Eğitimde, Prof. Dr. Ertürk tarafından, vatandaşlarla gerek telefon gerekse de yüz yüze görüşme esnasında yapılması gerekenler, konuşma üslubu, hitabet gibi konularda bilgilendirme yapıldı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız