YENİDEN REFAH PARTİSİNİN ADAYI DAVUT GÜLOĞLU OLDU

Yeniden Refah Partisi’nin Düzce Belediye Başkan adayını genel Başkan Dr. Fatih Erbakan açıkladı. Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce belediye başkan adayı oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİNİN ADAYI DAVUT GÜLOĞLU OLDU
18.01.2024 - 21:22
Güncelleme 18.01.2024 - 21:23
Kaynak: Haber Merkezi
100

Yerel seçimlerin yapılacağı 31 Martta 73 gün kala siyasi partilerin adayları birer birer açıklanmaya devam ediyor. Yeniden Refah Partisi adayını ise Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, genel merkezde yapılan aday tanıtım toplantısında açıkladı. Sanatçı Davut Güloğlu, Yeniden Refah Partisi Düzce Belediye Başkan adayı oldu. 

VEFAMI ÖDEMEK İÇİN DÜZCEDEYİM

Davut Güloğlu, adaylığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: "Geçmişte Akçakoca ilçesinde uzun bir süre yaşamış bir sanatçı olarak sanat hayatına adım atmamda Düzce’nin çok ayrı bir yeri var. Ayrıca kendisini milli görüş davasına adamış bir partiliyim. Hem davama adamışlığın verdiği heyecanla hemde teşkilatımızın gösterdiği büyük teveccüh ile bende vefa duygumu ödemek için Düzce Yeniden Refah Partisi’nin Düzce Belediye Başkan adayı olarak çıkmaya karar verdim. Çıktığımız yolda rabbim utandırmasın. Partimize, Düzcemize, Türkiyemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız