CENAZE HİZMETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü 2023 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı. Mezarlık Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre cenaze nakil, gasil,mezar hazırlama ve taziye hizmetleri tüm yıl boyunca aralıksız sürdürüldü.

CENAZE HİZMETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
22.01.2024 - 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
117

Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, verdiği hizmetler ile vatandaşların en acılı ve hassas günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Mevcut mezarlıkların temizliğinden yenilenmesine bir çok rutin çalışmasını sürdüren müdürlük, 2023 yılı genelinde cenaze nakil, gasil, mezar hazırlama ve taziye hizmetlerinin rakamsal verilerini paylaştı.

Müdürlük, bu süreçte il dışına 209, ilçe ve köylere 615 ve mahallelere 871 adet olmak üzere toplamda Bin 695 kişiye cenaze nakil işlemlerinde hizmet sunarken, gasil hizmetlerinde de bir önceki yıla göre artışın gözlendiği 2023 yılında ise il genelinde de 1086 ailenin cenazeleri için gasil hizmeti verdi.

Düzce Belediyesi tarafından kısa adı MEBİS olan mezarlık bilgi sisteminin devreye alınması ile vatandaşların yakınlarının kabirlerinin yerlerini ve fotoğraflarını bilgisayar ekranında görebilmeleri aynı zamanda mezarın konumuna ulaşılabilmeleri de sağlandı.

Hayatın her anında vatandaşlarla iç içe olarak hizmet üretmeyi sürdüren Düzce Belediyesi, Mezarlık Müdürlüğü çatısı altında cenaze ailesine çadır, tabure, çay kazanı taziye hizmetlerini de ücretsiz şekilde ulaştırdı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız