TSO’DA DÜZCE BELEDİYESİ YATIRIMLARINA ÖVGÜLER

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, TSO Meclis Başkanı Tanju Acar ve üyelerini ziyaret etti. TSO meclis salonunda düzenlenen buluşmada iş dünyasının talep ve önerileri konuşulurken TSO yönetimi ve üyeleri 5 yıllık süreçte yürütülen Düzce Belediyesi proje ve hizmetleri nezdinde Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

TSO’DA DÜZCE BELEDİYESİ YATIRIMLARINA ÖVGÜLER
24.01.2024 - 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
112

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de çeşitli sektörlerde faaliyet sürdüren iş dünyasının temsilcileri ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya geldi. TSO Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada ilk olarak iş dünyasının çalışmaları ve sivil toplum sorumlulukları konusunda yapılan çalışmaları içeren sunum konuklarla paylaşıldı.

BIYIK: “BAŞKANIMIZIN VİZYONU DÜZCE’DE FARK ORTAYA KOYDU”
Daha sonra ev sahibi olarak konuşma yapan TSO Başkanı Bıyık Düzce Belediyesi yatırım ve projeleri konusunda Başkan Özlü’ye teşekkür ederek şunları söyledi: “Sayın bakanım ile bir aile gibiyiz sanki, biz kurum olarak sizden razıyız. Ben bir Düzceli vatandaş olarak kendi adıma söylüyorum, kendisinden razıyım. Geçtiğimiz 5 yıl içinde Düzce Belediyesi’nin gelişimi, yaptığı yatırımlar Düzce’nin gelişimi açısından çok önemlidir. Bu yatırımların da ilimiz açısından değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Düzce’nin bakanımıza ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ortaya koyduğu yatırımlar, vizyon çok farklı. Bunları ben çok yakından takip ettiğim için böyle konuşuyorum. TSO olarak bize her zaman destek oldunuz, biz de sizlerin yanınızdayız. Başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçte de çok daha fazla kazanımlar elde edileceğini düşünüyorum. Gemlik’te TOGG’un açılış töreninde TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sayın bakanımıza yapmış olduğu övgü dolu teşekkürü de bizleri çok gururlandırmıştı. Ne zaman nerede ihtiyacınız olursa biz orada olacağız. Mesela benim kızım lise son sınıfa gidiyor ve inanın bakanımızın vizyonu ile şehrimize inşa edilen kütüphanelerden çıkmıyor, ders çalışıyor. Son iki üç yıla kadar biz böyle bir şey görmedik. Ben şuyum, ben buyum değil, Düzce’de güzel şeyler, iyi yatırımlar olması önemlidir. Bu sayın bakanımızın vizyonu ile ilgili bir durumdur. Yılların tecrübesine sahip ve bu tecrübeyi Düzce’de uygulamaya çalışıyor, başarıyor.”

ÖZLÜ: “GÜNDE 16 SAAT ÇALIŞIYORUM”
TSO üyelerine seslenen Başkan Özlü de açıklamasında en büyük hedefinin Düzce’nin çehresini değiştirecek projeler yapmak olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “5 yıllık görev süresi boyunca günde 16 saat çalışıyorum. İlk günden bu yana Düzce’nin çehresini değiştirecek projeler başlattık ve uyguluyoruz. Benim yaptığım işlerde ne görüyorsanız, düşündüğümüz odur. Kişisel bir kariyer hedefim yok, bu yaşıma geldim ne yaptıysam yaptım. Allah biliyor, kulu da biliyor. Belediye başkanlığı bir kariyer değil, çalışma yeridir. Mesela Asar Deresi Projemiz sorunsuz ilerliyor. Bakın burası Eskişehir’den Porsuk Çayı’ndan çok daha güzel bir yer olacak.”

Başkan Özlü’nün TSO ziyareti, kurum çalışanlarını görev yerlerinde ziyareti ve sohbeti sonrası sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız