PERSONEL MAAŞLARINA YÜZDE 71 ZAM

Düzce Belediyesi iştirak şirketi Belka A.Ş. çatısı altında çalışan personellerinin ücretlerine yüzde 71 oranında zam yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yaptığı açıklamayla zam oranını öğrenen personeller büyük coşku yaşadı.

PERSONEL MAAŞLARINA YÜZDE 71 ZAM
29.01.2024 - 20:32
Güncelleme 29.01.2024 - 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
124


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, iştirak şirketi BELKA A.Ş.bünyesinde hizmet veren çalışanların enflasyondan etkilenmemeleri için Hizmet-İş Sendikası Düzce Şubesi ile gerçekleştirilen görüşmelerde mutabakata varıldığını açıkladı.

Düzce Belediyesi merkez bina girişinde Başkan Özlü’nün açıklamalarını bekleyen personeller, Hizmet-İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen ve Belka A.Ş. Genel Müdürü Necla Erdoğan’ında hazır bulunduğu buluşma öncesinde davul zurna eşliğinde büyük coşku yaşadı.

“5 YIL BOYUNCA MAAŞ DÜŞÜNMEDİK”

Belediye personelleri adına konuşan Hizmet-İş Sendikası Düzce Şube Başkanı Ali Kemal Esen, “5 yıl boyunca biz maaş düşünmedik” diyerek, kendilerine verdiği destekten ve gösterdiği duyarlılıktan ötürü Başkan Özlü’ye teşekkür etti.

“YÜZDE 71 ZAM KARARI ALDIK”

Ali Kemal Esenin ardından toplanan personellere seslenen Başkan Dr. Faruk Özlü ise, “Harcamalarımızın 4 ana kalemi var. Birincisi sizlerin ücretleri. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Her ayın 15’inde Düzce Belediyesi çalışanları maaşlarını alırlar. Bundan sonra da zamanında alacaksınız.” dedi. Sendika ile bütün görüşmelerinde uzlaşmaya vardıklarını dile getiren Başkan Özlü, Belka bünyesindeki personellerin ücretlerine yüzde 71 oranında zam kararı aldıklarını belirtti.

Özlü’nün açıklamaları sonrası Belka personelleri davul zurna eşliğinde kutlama yaptı.

Yapılan zam oranı ile birlikte Düzce Belka bünyesindeki personellerin endüşük brüt maaşı 31 Bin 332 TL olurken, personellerin eline geçecek olan net maaş ise 26 Bin 250 TL oldu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız