“BİZ SÖZ VERİRİZ, SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİRİZ”

Düzce Belediyesi’nin yeni mahallelerinden olan Kirazlı’da ve Şıralık Mahallesi’nde seçmenlerle bir araya gelen Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 1881 yılından itibaren görev yapan belediye başkanları arasında işinin başında en çok duran belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, “Bize güvenin, bizi destekleyin” dedi.

“BİZ SÖZ VERİRİZ, SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİRİZ”
2.02.2024 - 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
59

31 Mart tarihinde yapılacak Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan referandumda 15 ‘hayır’ oyuna karşılık 256 ‘evet’ oyu ile köy halkının büyük bir çoğunluğunun tercihi neticesinde mahalle statüsüne kavuşan Kirazlı’da seçmenlerle buluşan Başkan Özlü, toplanan kalabalığa hitap etti. 

“AMACIMIZ KİRAZLI’YI BETONLAŞTIRMAK DEĞİL”
Vatandaşların öncelikli olarak doğalgaz talebi olduğunu ifade eden Özlü, yatırımların hızlıca gerçekleştirilmesi için 276 hektar alana sahip mahallenin yalnızca 60 hektarını kapsayan mevzisi için imar planı hazırlayacaklarını söyledi. Yerleşim yeri ve sınırlı imar planı ile süreci hızlandırmayı, bu sayede yatırımı hızlıca başlatmayı hedeflediklerini dile getiren Özlü, en geç 2 yıl içinde yeni mahallelerde doğalgaz kullanımının başlayacağını müjdeledi. “Bu mahallemizde şehir konforunda köy konsepti uygulayacağız. Amacımız Kirazlı’nın tarlasını, bağını, bahçesini imara açıp betonlaştırmak değil. Yeni mahallelerimizde yüksek katlı yapılaşmaya da izin vermeyeceğiz. En fazla zemin+1 veya zemin+2 kata müsaade edeceğiz.”  dedi.

“BİZE DESTEK VERİN, BİRLİKTE GÜZEL İŞLER YAPALIM”
Görev süresi boyunca tam zamanlı belediye başkanlığı yaptığını ve geçmişten bugüne tüm belediye başkanları arasında işinin başında en çok duran belediye başkanı olduğunu ifade eden Özlü, “Günde 16 saat çalışıyorum. Bize destek verin, birlikte güzel işler yapalım, bu şehir çok güzel olsun. Biz söz veririz, sözümüzü yerine getiririz. Yaparsak biz yaparız. Ben Düzce’ye ve sizlere faydası olmayan hiçbir iş yapmak istemem. Gelin beraber olalım, birlik olalım, biz başka illerle yarışalım.” ifadelerini kullandı. Seçmenler, özellikle millet bahçesi projesinden ötürü Başkan Özlü’ye teşekkürlerini ileterek, desteklerini belirttiler. 

“DÜZCE UÇUŞA GEÇTİ, BU SÜREÇ DEVAM ETMELİ”
Ardından ise Şıralık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Faruk Özlü, doğal afetlere rağmen şehrin 50 yılına matuf çok sayıda projeyi tamamladıklarını belirtti. Temel sorunları yoluna koyduklarını ve Düzce’nin şehirleşme noktasında uçuşa geçme aşamasına geldiğini vurgulayan Özlü, bu sürecin devam etmesi gerektiğini ifade etti. 5 yıllık süreçte Şıralık Mahallesi’nde yaptıkları yatırımları anlatan Özlü, “Buraya güzel yatırımlar yaptık. Hiçbir zaman günü birlik işler yapmadık. Daha yapacağımız işler var. Sandığa gittiğinizde siyasi görüşünüzü bir kenara bırakarak, bu şehre en fazla katkıyı kim sunacaksa ona oy verin. Beni destekleyin.” şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız