AK KADINLAR DÜZCE’DE SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti Kadın Kolları bünyesindeki mahalle başkanları, yerel seçim için bir araya gelerek 31 Mart’ta rekor oyla seçimi kazanmak üzere startı verdi. Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, “Çok çalışalım, güzel sonuç alalım. Başarımızı hep beraber kutlayalım” dedi. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, “Düzce’de bir rekor kırmamız lazım. Hedefimiz Türkiye 1.’liği” dedi.

AK KADINLAR DÜZCE’DE SEÇİM STARTINI VERDİ
4.02.2024 - 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
65

 AK Parti Düzce İl Kadın Kolları tarafından mahalle başkanları buluşması düzenlendi. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ile teşkilat mensupları ve mahalle başkanları katıldı.

ÖZLÜ: BU SEÇİMDE ÇOK ÇALIŞALIM, GÜZEL SONUÇ ALALIM
Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, yerel seçimlere 55 gün kaldığını hatırlatarak, tüm mahalle başkanlarından bu seçimlere yoğunlaşmalarını istedi. Belediye başkanlığını siyasi değil, hizmet odaklı bir görev olarak gördüğünü vurgulayan Özlü, “AK Parti olarak bu seçimlerde Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de iddialıyız. Düzce’de daha çok iddialıyız. Biz daha önce 10-0 yapmış, il ve tüm ilçe belediyelerini kazanmış bir partiyiz. Yüzde 79 oy almış bir partiyiz. Cumhurbaşkanımız neredeyse 24 saat çalışıyor. Biz ondan daha az çalışamayız. Biz başarı odaklıyız ve yine başaracağız. Biz yapılamayanları, yapılması zor olanları yapıyoruz. Kalıcı ve doğru işler yapıyoruz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsak biz yaparız” ifadelerini kullandı. 55 gün hane hane kapı kapı gezerek tüm vatandaşlara dokunulmasını isteyen Özlü, “Çok çalışalım, güzel sonuç alalım. Bu başarımızı da hep beraber mutlulukla kutlayalım” dedi.

KEŞİR: YAPILAN VE YAPILACAK HİZMETLERİ KAPI KAPI GEZEREK ANLATACAĞIZ            AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, Başkan Faruk Özlü’nün 5 yılda 20 yıllık iş yaptığını, herkese ve her kesime dokunan hizmetlerde bulunduğunu vurguladı. Özlü’nün gerek savunma sanayi müsteşarlığı, gerekse de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda edindiği tecrübeleri Düzce’ye aktarmasının çok kıymetli olduğunu dile getiren Keşir, “Faruk Özlü bakanımızın Düzce’de son 5 yılda yaptığı hizmetleri ve yapacağı hizmetleri kapı kapı gezerek anlatacağız. Bu seçimde hedefimiz 10-0 yapmak. Bunu da sizinle beraber yapacağız. Düzce’de bir rekor kırmamız lazım. Geçen seçim 81 il arasında 4. Olduk, bu seçimde hedefimiz 1.’lik. 40 gün Cumhurbaşkanımıza yakışır şekilde çalışacağız. Sayın başkanım kadınlar arkanızda” şeklinde konuştu. 

AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz ise, 22 yıldır çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmadıklarını ifade ederek, “Bu seçimde de Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’nün arkasında güçlü bir şekilde durarak, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ben sizler huzurunda söz veriyorum. Sizden de aynı fedakarlığı bekliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Düzce Belediyesi’nin yeni mahallelerinden Akyazı, Kirazlı, Gökçe, Otluoğlu, Ozanlar, Mamure ve Çerkez Taşköprü’de belirlenen kadın kolları mahalle başkanlarına parti rozeti takıldı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız