BAHÇEŞEHİR VE BEYCİLER’E HALK EKMEK BÜFELERİ KURULDU

Düzce Belediyesi bünyesinde hizmet veren Halk Ekmek büfelerine iki yeni nokta daha eklendi. Bahçeşehir 3. Ve 4. Bölgeyi birbirine bağlayan kavşakta ve Beyciler Belediye Hizmet binası yanına konuşlandırılan büfelerde kısa süre içinde ekmek satışı başlayacak.

BAHÇEŞEHİR VE BEYCİLER’E HALK EKMEK BÜFELERİ KURULDU
6.02.2024 - 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
52


Düzce Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerini geniş alanlara ulaştırmaya devam ediyor. Daha önce Camikebir 23 Nisan Parkı önü, Hamidiye Mahallesi üst geçidi, Bahçeşehir Telekom Yanı, Konuralp Şehit Murat Demir mahallesi, Kiremitocağı Opet karşısında olmak üzere 5 farklı noktada hizmet veren Halk Ekmek büfelerine iki yeni nokta daha eklendi.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Halk Ekmek satışı için 10 farklı yerin belirlendiğini açıklaması üzerine Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma sonrasında yeni büfeler yerini aldı.
Destek Hizmetler Müdürlüğü atölyelerinde öz kaynaklar ile inşa edilen büfelerden biri Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi 3. ve 4. bölgeleri birbirine bağlayan kavşağa konulurken diğer büfe ise Beyciler Mavi Hilal Evleri yanında bulunan belediye hizmet binası mevkiinde yerini aldı. Yerleştirme işlemleri tamamlanan büfelerde bugünden itibaren ekmek satışı başlarken her gün sabah saat 07:30 / 10:30 ile öğleden sonra saat 16:00 / 19:00 arasında 6 TL’den ekmek satışı yapılacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız