ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI

Düzce Belediye Meclisi 2024 yılı Şubat ayı birinci oturumu Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında gerçekleştirildi. Görüşülen 20 gündem maddesi, oy birliği ile komisyonlara havale edildi.

ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTILARI BAŞLADI
6.02.2024 - 22:00
Güncelleme 8.02.2024 - 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
57

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı birinci toplantısı Meclis Başkan Vekili Hüdaver Gösterişli başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülen 20 gündem maddesi oylanarak komisyonlara havale edildi.

Toplantı bir önceki toplantının tutanak özetinin oy birliği ile kabul edilmesiyle başladı. Ardından geçilen toplantıda ilk olarak elektronik haberleşme alt yapısı ve geçiş hakkı ücretleri, fen işleri müdürlüğüne ait vergi, harç ve ücret tarifesine ilaveler, kamu ve özel bankalardan kredi talebi maddeleri oylanarak plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Pazaryeri tespiti, Düzce Belediyesi gündüz bakımevi görev yetki ve sorumluluk, çalışma usul ve esasları yönetmeliği, beçi sapak taksi durağında ticari taksi çalışma hakkı işi konuları ise oy birliği ile Hukuk komisyonuna havale edilirken, imarla ilgili gündem maddelerinin görüşülüp İmar Komisyonuna havale edilmesinin ardından gündemde görüşülecek başka madde bulunmadığından toplantı sona erdi.

Bir sonraki meclis birleşiminin 7 Şubat Çarşamba günü saat 18.00 da yapılmasına karar verildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız