DÜZCE BELEDİYESİ EMITT FUARI’NDA

27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Düzce Belediyesi, “Sen de Düzce’ye gel” parolası ile şehrimizin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tüm dünyaya tanıtıyor.

DÜZCE BELEDİYESİ EMITT FUARI’NDA
6.02.2024 - 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
61



Düzce Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını açan ve dünyanın en büyük sayılı turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı.

95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer aldığı fuara, Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi, Düzce İl Özel İdaresi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde güçlü bir katılım sağlanırken, ziyaretçilere Düzce’nin tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerinin tanıtımı da güçlü şekilde yapıldı.

7. salonda bulunan 7561 numaralı Düzce standında, “Sen de Düzce’ye gel” parolası ile Konuralp’te yer alan Prusiad Ad Hypium antik kenti başta olmak üzere, Karadeniz’in incisi Akçakoca, Fakıllı Mağarası, Sarıkaya Mağarası, Samandere Şelalesi, Aydınpınar Şelalesi, Güzeldere Şelalasi, Balıklı Yaylası, Efteni Gölü, Rafting parkuru, Topuk Yaylası ve Korugöl Tabiat Parkı görsellerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

Ayrıca Düzce Belediyesi’nin iştirak şirketlerinden Düzce Beltur bünyesinde satışa sunulan yöresel ürünler de standı ziyaret eden misafirlere ikram edildi. 6 Şubat’ta kapılarını açan fuar, 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız